Uleiul de nuca de cocos

Recent, am descoperit uleiul de nuca de cocos. Tot am citit si am auzit despre beneficiile lui, asa ca mi-am zis sa-l incerc si eu. Pot spune ca sunt extrem de multumita, deoarece poate fi intrebuintat in toate. Eu il folosesc ca masca de par, crema de fata, crema de corp si balsam de buze.

Proprietatile uleiului de cocos

– Hidrateaza si inmoaie pielea

– Emolient

– Hranitor si protector al pielii

– Calmant

– Odorizant placut

– Nutritiv capilar

Textura unctoasa (este cunoscut si ca unt de cocos) devine lichida la contactul cu temperaturi mai mari de 24 grade Celsius. Este excelent pentru masaj dupa dus, mentinand hidratarea de durata a pielii.

Masajul scalpului cu ulei de cocos inlatura probleme, precum matreata. Mai mult, tratamentul regulat cu ulei de cocos intareste firul de par, repara parul deteriorat si reda vitalitatea si stralucirea (are un mare plus de la mine).

Uleiul de cocos poate fi folosit si pentru ten, reduce ridurile si ofera luminozitate. Poate fi folosit si ca demachiant. Este potrivit pentru toate tipurile de ten si se absoarbe usor; non iritant, non sensibilizant, non toxic, non alergizant.

Se gaseste la magazinele naturiste si costa pana in 20 de lei. Cel mai bun este uleiul bio virgin. Eu am unul de la firma Mayam.

Chiar functioneaza si merita incercat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s